5 кращих мультфільмів, які точно сподобаються малечі

Дивитися мультфільми завжди цікаво та позитивно. Вони завжди у моді, адже позитивні емоції від їх перегляду залишаються з нами надовго. Перегляд хорошої мультиплікації вчить правильній поведінці та допомагає маленьким глядачам повірити у дива. Серед сотень мультфільмів варто переглянути наступну п’ятірку.

Хмарно, часом фрикадельки

Анімаційний фільм із незвичайним сюжетом, над яким попрацювали сценаристи популярного на весь світ ситкому «Як я зустрів вашу маму» – Філ Лорд і Кріс Міллер. У цьому мультфільмі Лорд і Міллер виступили режисерами. Варто зазначити, що це досить нетиповий мультик, який сподобається як дітям, так і глядачам старшого віку.

В основу мультфільму лягла однойменна дитяча книга подружжя Джуді та Рона Барретів. В центрі сюжету – невизнаний вчений Флінт Локвуд. Він займається однією з найбільш нагальних проблем людства – нестачею їжі для населення. Спочатку у Флінта все йшло якнайкраще. Його винахід, що перетворює воду на їжу, викликав справжній фурор: люди були дуже раді тому, що сніданок, обід, вечеря і різні десерти просто падають з неба. Однак в один момент щось пішло не так. Тепер генію науки слід шукати вихід зі складної ситуації.

Великий злий лис та інші історії

Боязкий, але натхнений лис-конферансьє сповіщає лісовій публіці, що трупа Ферми квіткової долини збирається представити на суд глядачів три п'єси. За лаштунками – повний розгардіяш, реквізит не на місцях, а головні «артисти» то зникають, то знову з'являються.

Така ж плутанина панує й у житті героїв. Спочатку лелека не може виконати службовий обов'язок та змушує порося доставити дитину новоспеченим батькам. Курчата, що нещодавно вилупилися, побачать свою маму в лисиці, якій краще було б з’їсти малюків на обід. Та що вже там, в якийсь момент звірам доведеться рятувати Різдво! Але ж усе починалося з безневинного прикрашання ферми ... Що не день, то сюжет для казки.

ЛЕГО Ніндзяго

Ніндзяго-сіті багато разів зазнавав нападів заздрісних ворогів, але місто досі ціле завдяки зусиллям відважних захисників. Ними стають шестеро юних ніндзя: Ллойд, Кай, Зейн, Коул, Джей і Нья. Через подвійне життя хлопці не можуть повністю насолодитися усіма речами, доступними звичайним дітям. Положення героїв ускладнюється, коли у Ніндзяго-сіті з'являється новий ворог – підступний тиран Гармадон, який мріє підкорити його жителів.

Розуміючи, що лиходій дуже сильний навіть для шістьох супергероїв, кунг-фу майстер Ву береться удосконалювати навички своїх норовливих помічників. Але навіть цього виявиться недостатньо, коли стане відомо про те, що Ллойд доводиться Гармадону сином. Чи не стане їх спорідненість перешкодою для боротьби? Адже Ллойд – ватажок відважної команди, без якого оборона міста відразу ослабне.

Пінгвіни Мадагаскару

Тут не буде звичних нам лева, зебри та жирафа. Всі лаври дістаються відважній четвірці пінгвінів – Шкіперу, Ковальському, Ріко та Рядовому. Вони рятуватимуть світ від підступного доктора Октавіуса Брайна, який прагне підпорядкувати собі всіх живих істот. У боротьбі з такою значною загрозою пінгвінам допоможе секретна команда «Північний вітер». Об'єднавши свої сили, їм вдасться подолати підступного Октавіуса.

Але для того, щоб досягнути успіху, Шкіпер та його команда повинні подружитися з усіма секретними агентами. Для цього потрібно докласти неабияких зусиль. Але чого не зробиш заради досягнення миру на Землі?

Монстри на канікулах

Нова історія про Графа Дракулу, який, окрім знамениого замку, володіє готелем «Трансильванія». Туди з'їжджаються монстри з усього світу, щоб відпочити від постійного наведення жаху на світ.

Одного разу доньці власника готелю Мейвіс мало би виповнитися 118. Тому Дракула запрошує до себе найвідоміших чудовиськ – Франкенштейна, Сімейство Перевертнів, Мумію та Людину-невидимку.

Але все йде шкереберть, коли до «Трансильванії» випадково потрапляє 21-річний мандрівник Джонатан. Дівчина починає відчувати до звичайного хлопця теплі почуття. Дракула всіляко намагається виставити його. Воно й не дино, адже до Джонатана прикута занадто пильна з боку гостей готелю. Що вдіє найвідоміший вампір усіх часів?

Де можна переглядати цікаві мультфільми

Тисячі українців звертають особливу увагу на провайдерів інтернет-телебачення. Вони пропонують дивитися кращу світову мультиплікацію у відмінній якості.

Одним із найвідоміших операторів інтернет-ТБ є Divan.TV. Крім якісного телебачення, він дає кожному абоненту доступ до онлайн-кінотеатру. У ньому знаходяться кращі мультфільми для всієї родини. Їх можна дивитися усюди, де є Інтернет, на Smart TV, мобільних пристроях та комп’ютерах.


Переглядів: 3131
Поширень: 2

Останні новини