Сергій Моргунов подякував волонтерам за підтримку

Міський голова Сергій Моргунов під час спільного брифінгу з головою облдержадміністрації Владиславом Скальським подякував вінницьким волонтерам за підтримку і звернувся до них по допомогу з пошуком засобів індивідуального захисту для лікарів. Зазначивши, що найголовніший виклик зараз – забезпечити медиків Вінниці засобами захисту для протидії коронавірусу. 

«На жаль, ситуація по всій  країні і, мабуть, по всьому світі достатньо складна з точки зору забезпечення індивідуальними засобами захисту персоналу лікарень і так само з експрес-тестами. Фактично ми всі стоїмо в черзі і шукаємо де тільки можливо, щоб це придбати. Гроші у нас є, але нам не вистачає в першу чергу засобів індивідуального захисту, в першу чергу костюмів біозахисту для медиків. Наприклад, місто Вінниця забезпечено фактично двотижневою потребою по біокостюмах. Ми додатково замовили 1000 таких костюмів. Але потрібно мати запаси. Тому я звертаюся до волонтерів, якщо є можливість – максимально допомогти з точки зору забезпечення цими засобами індивідуального захисту. Ми будемо вам вдячні, кошти на це є - ми зможемо проплатити ці засоби захисту. Зараз дуже важливо оперативно забезпечити наших лікарів всім необхідним», - зазначив міський голова. 

Також він подякував волонтерам за ту допомогу, яку вони уже надають медичним закладам. І підкреслив, що з кожним днем таких ініціатив стає ще більше. 




Переглядів: 3045
Поширень: 4

Останні новини