22 серпня відбудеться публічна консультація на тему "Сила звички: Як сформувати екологічну культуру у Вінниці?"

22 серпня о 17:15 у хабі «Місто Змістів» (вул. Пушкіна, 11) відбудеться публічна консультація з заінтересованими сторонами щодо обговорення реалізації Програми охорони навколишнього середовища 2017-2020 рр. Впродовж 2 місяців робоча група у складі відділу охорони навколишнього середовища, департаменту економіки та інвестиції ВМР, команди “Екологічного міста” та еко-активних громадських організацій працювала над концепцією екологічних заходів, які дозволять сформувати екологічні звички у мешканців/ок міста Вінниці. Представники ГО “Центр UA”, спільно з місцевою владою, підприємцями та активістами презентують стратегічне бачення та операційний план з формування екологічної культури у Вінниці.

Питання публічної консультації:

Які заходи будуть ефективними для підвищення екологічної свідомості мешканців Вінниці? Як мають співпрацювати місцева влада та ІГС для роботи з підвищення екологічної свідомості? Звідки мають надходити кошти на фінансування заходів з підвищення екологічної свідомості?

Учасники обговорення:

Світлана Юзвак, начальниця відділу охорони довкілля і використання природних ресурсів, департаменту економіки та інвестицій ВМР

Марина Сидоріна, директорка ТОВ “ЕКО-ДРАЙВІ”

Леся Найчук, голова правління ФГ «Подільська громада», програма “Екологічне місто”

Ольга Казакова, регіональна координаторка програми кліматичного лідерства "Активуй Енергію“, 350.org”

Дарья Паламарчук, заступниця голови ГО “Еволюція краси”

Модераторка – Олена Данілова, координаторка ГО “Центр UA” у Вінницькій області

ГО “Центр UA” запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою. Проведення публічних консультацій з залученням представників різних заінтересованих сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

За додатковою інформацією звертайтесь до Олени Данілової – 097 61 311 51.

Публічна консультація відбувається в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст діяльності в рамках проекту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.



Переглядів: 2167
Поширень: 0

Останні новини