На Вінниччині оштрафують 19 людей, які, повернувшись з-за кордону не пішли на карантин

Майже два десятки потенційних носіїв коронавірусу на Вінниччині – оштрафують. Це жителі області, які повернулись з-за кордону та порушили зобов’язання про самоізоляцію на 14 днів.

«Станом на сьогодні маємо 19 зафіксованих порушень зобов’язань про самоізоляцію. Всі вони будуть притягнуті до відповідальності. Лінія WhatsApp національної поліції вже має більше як 2 тисячі дописувачів, які повідомляють про можливі факти порушення самоізоляції. Наші епідеміологи разом з сімейними лікарями, а також поліцією відпрацьовують звернення, в яких йдеться про факти порушення самоізоляції», - повідомив під час брифінгу 30 березня голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

Городянам, які стали свідками порушень зобов’язань про самоізоляцію людьми, що приїхали з інших країн, просять повідомляти за телефоном 0 800 216 433 чи на WhatsApp поліції 096 525 95 90.

Нагадаємо, станом на 30 березня на Вінниччині підтвердили 23 випадки коронавірусної хвороби.

За порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, відповідно до ст.44-3 КУпАП, передбачено накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч грн, а на посадових осіб – від 34 тисяч грн до 170 тисяч грн.

Нагадаємо, Уряд ініціював питання посилення кримінальної відповідальності за невиконання режиму самоізоляції




Переглядів: 4118
Поширень: 10

Останні новини