Школу-гімназію на «Поділлі» планують ввести в експлуатацію до початку нового навчального року

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Лише у першому кварталі з бюджету Вінницької міської ОТГ провінансовано  будівельних робіт на суму 7,7 млн. грн.  У квітні місяці очікується перший в 2020 році транш коштів з державного бюджету по програмі фінансування з державного фонду регіонального розвитку. На цей час тут вже здійснено будівництво надземної частини будівлі, стін, перегородок та даху школи, виконано утеплення фасаду, збудовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі.

"У березні 2020 року продовжувалось виконання внутрішніх малярних робіт, влаштування вентиляційної системи та самовирівнюючих підлог, виконувались роботи з наклеювання і фарбування шпалер в класах, шпаклювання дверних відкосів, фарбування стін коридорів. Завершено улаштування дерев’яної підлоги гімнастичного спортивного залу та освітлення актового залу.

Введення об’єкта в експлуатацію планується в 3 кварталі 2020 року з метою вчасного початку навчального року", - написав А.Очеретний.

Нагадаємо,  з 2015 року в м. Вінниці реалізується проект з будівництва загальноосвітньої школи в житловому кварталі №8 району «Поділля» на 1200 учнів вартістю 169,6 млн. грн.

Це сучасна триповерхова школа з відокремленою зоною для дітей з 1-го по 4-й клас та зручностями для маломобільних груп населення. На території школи планується збудувати сучасне спортивне ядро.




Переглядів: 2227
Поширень: 0

Останні новини