Мистецькі школи міста працюють онлайн

У місті карантин і діти не відвідують заклади мистецької освіти. Проте, в мистецьких школах налагоджена  робота онлайн через різні канали комунікації. Діти, які захоплюються музикою, проходять навчання дистанційно по сольфеджіо, музичній літературі, продовжують опановувати музичні інструменти. Юні художники виконують творчі завдання, контрольні роботи зі спецпредметів, надсилаючи  їх викладачам через Viber. За необхідності, отримують онлайн консультації.

Як розповіла начальник відділу культурно-мистецьких закладів Людмила Локаєнко, викладачі мистецьких шкіл, підпорядкованих департаменту культури міської ради продовжують працювати з учнями та підтримують зв'язок з батьками.

Активно працюють онлайн з учнями викладачі Вінницької дитячої музичної школи №1 через сторінку у Facebook.  Вони розміщують завдання для учнів різних класів, тут є  відеоуроки, вправи на слуховий аналіз, гра на музичних інструментах, музична література. Є група у Facebook й Вінницької дитячої музичної школи №2.

У художній школі також налагоджена онлайн робота. Як повідомили у закладі, в основному тут використовують зв'язок через Viber. На даний час учні виконують контрольні роботи і надсилають їх своїм викладачам для оцінювання. Діти також, отримують поради від своїх наставників.

Триває дистанційна робота й у двох мистецьких школах міста. До речі, на сторінці Вінницької дитячої школи мистецтв у Facebook  є не лише завдання для учнів, а й посилання на курси для підвищення кваліфікації вчителів, адже викладачі можуть використати час карантину для підвищення своїх знань та професійних навичок.



Переглядів: 4586
Поширень: 1

Останні новини