Незважаючи на карантинні заходи, в області активно ведуться ремонтні роботи місцевих доріг

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» інформує, що  хід ремонту, відповідність технологічному циклу ремонтних  робіт на дорогах місцевого значення знаходиться під  постійним контролем замовника.

Наразі працівниками лабораторії та інженерами ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» проконтрольований хід виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-21-12 «Шпиків-Тульчин».

Вказана ділянка дороги проходить через населений пункт Торків Тульчинського району та забезпечує доступність населення до соціальних, культурних, освітніх і медичних послуг.

Днями підрядник завершив підготовчий період та активно розпочав влаштовувати вирівнюючий шар асфальтобетонної суміші, на черзі верхній шар.

В процесі перевірки працівниками лабораторії відібрано суміш та здійснено кернування частково влаштованого вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. В лабораторних умовах відібрані зразки та суміш пройдуть поетапні випробування.

Звертаємо увагу водіїв, що під час проведення робіт дороги не перекриваються, роботи ведуться по одній стороні.

Водії автотранспорту! Будьте уважні за кермом та звертайте увагу на відповідні знаки!



Переглядів: 2560
Поширень: 0

Останні новини