Володимир Гройсман про ініціативу «СтопВірус»: Дякую кожному вінничанину, який доєднався

Започаткована у Вінниці в березні ініціатива «СтопВірус» стала справжньою об’єднуючою платформою, де всі охочі можуть допомогти коштами, справами, будь-чим. Про це в ефірі телеканалу «Віта» сказав Прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман.

Нагадаємо, ініціатива працює на базі благодійного Фонду «Подільська громада» і активно підтримується Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим.

«Ініціатива «СтопВірус» об’єднала на одній платформі багато підприємців, громадян і владу. Для нас найважливіше – зберегти час. А час збереже здоров’я людей, - сказав Володимир Гройсман. - Я хотів би подякувати всім – людям, компаніям. Ми знайдемо можливість сказати кожному «дякую» і розказати всім вінничанам, хто брав участь у роботі ініціативи, хто волонтерив, хто передавав кошти, матеріальні цінності. Ми передаємо швидкі тести (на коронавірус), респіратори, маски, засоби захисту».

Володимир Гройсман закликав долучатися до ініціативи «СтопВірус». «Разом ми сильніші, і подолаємо всі виклики», - додав політик.


Теги: СтопВірус


Переглядів: 2933
Поширень: 0

Останні новини