Uber Eats розпочинає роботу в Вінниці

Вінниця, 9 квітня 2020 року - Сьогодні Uber оголошує про початок роботи свого додатку із замовлення і доставки їжі в п'ятому місті України - Вінниці. Починаючи з 10:00 сьогоднішнього дня, жителі Вінниці зможуть відкрити додаток Uber Eats або відвідати сайт ubereats.com, і замовити свіжоприготовані страви з улюблених ресторанів міста одним натисканням кнопки.

На етапі запуску партнерами Uber Eats стали більше 30 вінницьких ресторанів, з яких завдяки Uber Eats люди можуть замовляти страви на будь-який смак і з будь-якого приводу сім днів на тиждень. Серед них такі популярні в Вінниці ресторани і кафе як 7 AM, «Булки», «Бібліотека», «Теремок», «Гості», Гастропаб «Батискаф», Igogo, Pan Cake - вони всі будуть доступні в додатку, а їжа з них буде доставлена швидко і в свіжому вигляді.

«З огляду на те, що все більше клієнтів віддають перевагу залишатися вдома, ми працюємо над тим, щоб запропонувати ресторанам по всій Україні простий, швидкий, недорогий спосіб і нові можливості для розширення свого бізнесу з Uber Eats. Не пред'являючи жодних вимог по ексклюзивності для партнерів і пропонуючи клієнтам безкоштовну доставку, ми хочемо внести свій вклад в допомогу місцевим громадам пережити цей важкий час», - говорить Ігор Ковальов, генеральний менеджер Uber Eats Україна.

Спочатку послуга буде доступна з 10:00 до 22:00 години, в центрі міста і таких житлових районах, як Вишенька, Поділля, Корея, Старе Місто і Замостянський. Вартість доставки складе 40 грн., без обмежень по сумі мінімального замовлення. З нагоди запуску сервісу в Вінниці, перші два тижні (до 23 квітня включно) Uber Eats також пропонує безкоштовну доставку на необмежену кількість замовлень для нових користувачів сервісу Uber Eats. Для цього потрібно додати при оформленні замовлення промокод freevinnytsia.

«Кілька тижнів тому, ми представили ряд ініціатив, щоб допомогти нашим партнерам і користувачам подолати кризу COVID-19. Сьогодні, пропонуючи наш сервіс ресторанам, користувачам і партнерам по доставці в Вінниці, ми хочемо зробити ще один крок щодо підтримки спільнот в Україні», - додає Ігор Ковальов, генеральний менеджер Uber Eats Україна.

Клієнти можуть замовити їжу «з собою» через Uber Eats, а ресторани не платитимуть сервісний збір. Додаток також пропонує «безконтактну доставку», коли кур'єри можуть залишати їжу за межами квартири або будинку, не взаємодіючи з клієнтами.

З моменту свого запуску в Україні рік тому, Uber Eats зараз працює в Києві, Львові, Одесі та Харкові і на даний момент тісно співпрацює з більш ніж 1450 партнерами-ресторанами по всій Україні, щоб допомогти їм обслуговувати більше клієнтів і розвивати свій бізнес.

Про Uber Eats

Uber Eats - це окремий додаток для доставки їжі компанії Uber, за допомогою якого замовити страви з ресторану настільки ж просто, як і замовити поїздку; чи перебуваєте ви вдома, в офісі або в парку. Uber використовує свою технологію і розширює мережу партнерів з доставки, щоб доставляти їжу зголоднілим клієнтам, які можуть відстежувати своє замовлення у реальному часі і використовувати той самий обліковий запис, що й для поїздок. Uber Eats доступний в більш ніж 500 містах по всьому світу.


Теги: сервіс

Переглядів: 5406
Поширень: 1

Останні новини