На вихідних вінничан закликають сидіти вдома

Сьогодні, 9 квітня, в ході онлайн брифінгу, голова облдержадміністрації Владислав Скальський зазначив, що станом на ранок сьогоднішнього дня всього було складено 212 адміністративних протоколів за порушення правил карантину. За останню добу зареєстровано18 нових правопорушень».

Владислав Скальський акцентував увагу на тому, що у  західних областях України, а саме - в Чернівецькій та Тернопільській, де зафіксовано найбільшу кількість захворілих на коронавірусну інфекцію та  спостерігається сумна статистика щодо летальних випадків, значно посилено вимоги по дотриманню карантину.

«Минулими вихідними був запроваджений посилений режим та введені суттєві обмеження в цих областях щодо перебування на вулицях з 13 години суботи до 6 ранку понеділка. Такі обмеження були позитивно сприйняті абсолютною більшістю громадян. Сьогодні відбулось засідання Державної комісії з ТЕБ та НС, на якій було рекомендовано запровадити аналогічні обмежувальні заходи у усіх західних областях. Хочу звернутися до всіх жителів Вінницької області з проханням провести наступні вихідні так, ніби ці обмеження також введені у Вінницькій області. Ефективність таких обмежень доведена зменшенням нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію», - зазначив Владислав Скальський.




Переглядів: 3960
Поширень: 2

Останні новини