Лайфхак по-Вінницьки: як урізноманітнити повсякденний раціон за допомогою тостера

Мешканці Вінниці знають, як отримувати справжню насолоду від кожного приймання їжі. Що ж для цього потрібно? Функціональний тостер від одного з популярних виробників і, звичайно, натхнення.

Для чого потрібен тостер

На перший погляд може здатися, що вся користь тостера полягає у приготуванні хрумкого підсмаженого хліба. Втім, насправді перелік функцій гаджета не обмежується смаженням шматочків батона або багета.

Які функції доступні для сучасних тостерів:

  • розігрів напівфабрикатів – готових круасанів, булочок або пончиків з різними начинками;
  • підігрів хліба;
  • підсмажування хлібобулочних виробів з двох сторін;
  • розморожування;
  • приготування сухарів.

За посиланням https://www.moyo.ua/vinnitsa/bt/tekhnika-dlya-kuhni/tosteri/ можна знайти тостер у Вінниці, який підтримує всі вищеперераховані можливості.

Найулюбленіші тости: прості рецепти від вінничан

Смачні тости, приготовані за допомогою компактних кухонних гаджетів, можуть стати повноцінним сніданком чи перекусом або ж доповненням до основних страв. Правильний підхід дозволяє зробити їх не тільки смачними, але й корисними.

Якими тостами найбільше полюбляють смакувати містяни?

Тост з вершковим сиром, яйцем пашот і слабосолоним лососем
«Вітамінний» мікс, вживання якого на сніданок дозволяє отримати заряд енергії та сил.

Склад:

  • тостовий житній хліб (бажано використовувати бездріжджовий);
  • вершковий сир;
  • лосось слабосолоний;
  • яйце пашот.

Для приготування потрібно:

  1. обсмажити хліб за допомогою тостера;
  2. щедро змастити вершковим сиром;
  3. зверху викласти нарізаний дрібними кубиками лосось і яйце.

Також за бажанням можна прикрасити тости свіжою зеленню або насінням льону.

Тост з оселедцем, часником та вареним буряком
Корисна закуска для любителів «Оселедця під шубою». Її вінничани готують, використовуючи:

  • варений салатний буряк;
  • солений оселедець;
  • мелений перець;
  • сіль;
  • часник;
  • оливкову олію;
  • будь-який хліб.

Як готувати:

  1. Для початку потрібно обсмажити хліб у тостері і злегка «змастити» перерізаним навпіл зубцем часнику.
  2. Наступний етап – приготування бурякового шару. Для нього слід натерти буряк на дрібній тертушці, змішати з перцем, сіллю і краплиною оливкової олії.
  3. Далі необхідно викласти на смажений хліб тертий буряк і декілька шматочків оселедця.

Солодкий тост з бананом, горіхами та арахісовою пастою
Калорійний, але багатий корисними жирами десерт. Його мешканці Вінниці вживають досить рідко, але від цього обожнюють не менше, ніж звичайні «повсякденні» смаколики.

Склад:

  • пшеничний тостовий хліб;
  • арахісова паста (чудово підійде паста кранч або варіант зі шматочками темного шоколаду);
  • банан;
  • пекан, фундук, макадамія або будь-які інші горішки.

Приготування:

  • хліб обсмажити та змастити арахісовою пастою;
  • викласти на нього шматочки банана і подрібнені горіхи.

Наявність тостера на кухні – чудова можливість урізноманітнити звичний раціон. Цей компактний гаджет дозволяє відмовитися від вживання звичайного хліба і замінити його цільнозерновими тостами або ж брускетами з гречаного, кукурудзяного чи навіть горохового багета.


Переглядів: 342
Поширень: 0