У березні збитки "Вінницької транспортної компанії" склали близько 7 млн грн, за квітень очікуються на рівні 17 мільйонів

В умовах карантину, запровадженого на всій території України, робота міського пасажирського транспорту здійснюється в обмеженому режимі. Зараз, відповідно до змін, внесених у попередні Постанови Кабмніу щодо карантинних обмежень,  кількість пасажирів в одному транспортному засобі не може перевищувати кількості місць для сидіння.

10 квітня під час онлайн брифінгу міський голова Сергій Моргунов, відповідаючи на питання вінницьких ЗМІ, розповів, які збитки несе КП «Вінницька транспортна компанія» у зв’язку з роботою транспорту в спецрежимі.

«Транспорт дійсно їздить напівпорожнім, але ми не можемо не випускати його, тому що багатьом медикам треба добратися до роботи чи додому, працівникам поліції, які патрулюють наші вулиці, працівники комунальної сфери та критичної інфраструктури. Тому ми маємо робити все для того, щоб транспорт працював. Є збитки: за березень – це близько 7 млн грн додатково дотацій ми дамо з міського бюджету, а за квітень – очікується близько 17 млн грн.  Однозначно транспорт і далі буде працювати, але, можливо, в більш економному режимі з меншою кількістю випусків на лінію одиниць транспорту», - зазначив міський голова Сергій Моргунов. 

Нагадаємо, з 29 березня у Вінниці призупинено перевезення громадян у громадському транспорті. За винятком працівників підприємств, установ та організацій, які відносяться до критичної інфраструктури, але за умови дотримання ними протиепідемічних норм – заходити в транспорт у масках і рукавичках .




Переглядів: 2667
Поширень: 1

Останні новини