Вінничан запрошують на онлайн-виставу «Політ над гніздом зозулі»

Психлікарня, «ЛСД-сесії» та досліди із сильнодійними  наркотиками: вінничан запрошують на «Політ над гніздом зозулі». Існують вистави, які приносять естетичне задоволення від перегляду цікавого і романтичного сюжету, інші від яскравих та неординарних декорацій, ще інші від вирішення ролі того чи іншого героя на сцені. Проте існує ще один різновид вистав – які змушують нас замислитися над собою, суспільством та життям в цілому.

Мова про психологічну виставу за романом Кена Кізі «Політ над гніздом зозулі», яку покажуть вінничанам сьогодні, 10 квітня.

Щоб потрапити до онлайн-театру, достатньо о 18:30 зайти на ютуб канал Вінницького Академічного музично-драматичного театру ім.М.Садовського.

Готували п’єса актори Вінницького Академічного музично-драматичного театру ім.М.Садовського під керівництвом львівського режисера Вадима Сікорського.

Мандруємо в минуле. 2010 рік...

«На сцені — маленька модель зовнішнього світу, в якому усі пацієнти не живуть, а просто існують. Проте одного дня з’являється Макмерфі й налагоджене життя лікарняного колективу й пацієнтів йде шкереберть. Відтак глядачі спостерігатимуть два конфлікти: з одного боку одвічний, конфлікт людини та суспільства, з іншого – зображення хиткої та нестабільної сутності людського «я» і шляхи її подолання. Саме розвиток конфлікту у конфлікті впродовж усієї вистави змусить глядача ставити запитання й шукати на них відповіді: «Психлікарня – модель сучасного суспільства у мініатюрі, чи наше суспільство – велика психлікарня?». Ми переконані, що є над чим замислитись. Подивіться й зробить свої висновки…», - йдеться на фейсбук-сторінці театру.

Не запізніться на п’єсу: влаштовуйтесь зручно та заходьте за посиланням



Переглядів: 3183
Поширень: 2

Останні новини