В Козятинському районі зник безвісти солдат-строковик

На Вінниччині батьки не дочекались додому сина-військовослужбовця. Військовий з Вінниччини, який пішов у запас з Калинівського арсеналу, зник, повертаючись додому.

В Козятинському районі оголосили в розшук мешканця села Флоріанівка.

Увечері 7 квітня Тронца Артура чекали зі служби рідні. Але молодий військовий так і не з‘явився в рідному селі. Батьки звернулися із заявою про розшук у поліцію. До розшуку зниклого долучились односелеці та громадські активісти.

Телефон та кепку зниклого молодика правоохоронці знайшли на березі одного зі ставків Козятинського району. Наразі водолази не припиняють пошуки хлопця на водоймі. Тож, родина Артура звертається по допомогу до небайдужих.

«Шановні чоловіки, прошу вашої допомоги, збираю добровільних волонтерів пошуковців Козятинського району. У мене з загадкових причин пропав мій кум, ще 7.04.2020. Деякі речі знайденні у м. Козятин біля водокачки. У річці нічого не знайдено. Досі ніхто не знає де він знаходиться. Не будьте байдужі: допоможімо родині та знайдемо для матері сина», - написала на своїй фейсбук-сторінці кума Артура Діна Верещак.

Дівчина також залишила контактні номери: 0689518724 та 0632725724 



Переглядів: 5417
Поширень: 1

Останні новини