Від ініціативи «СтопВірус» передали засоби захисту медикам Калинівської районної лікарні

Сьогодні, 13 квітня, до Калинівської центрально районної лікарні від ініціативи  Володимира Гройсмана та Сергія Моргунова  «СтопВірус» привезли 250 захисних костюмів, 50 щитків захисту для обличчя, 500 одноразових масок, 100 респіраторів, 100 пар бахіл, 25 комплектів постільної білизни, два оприскувачі та дезінфікуючий засіб «Полідез».  Станом на 13 квітня у Калинівці захворіло на COVID-19 34 людини, районний центр посідає друге місце в області по інфікуванню

Калинівська центральна районна  лікарня одна із перших, куди представники фонду «СтопВірус» направили благодійну допомогу. Враховуючи різке збільшення виявлених випадків коронавірусу у Калинівському районі, було вирішено терміново направити до  лікарні чергову партію необхідних засобів захисту для медичного персоналу. 

«Ми передали від ініціативи «СтопВірус» ряд захисних засобів, які дуже важливі для лікарні. Така допомога постійно формується представниками нашого фонду і відправляється на райони Вінниччини за підтримки бізнесу, небайдужих вінничан. Намагаємося швидко передавати  на ті установи, які цього найбільше потребують. Ми знаємо, що сьогодні Калинівка вкрай потребує такої допомоги і вона для них є важливою», - каже голова наглядової ради Благодійного фонду «Подільська громада» Андрій Дручинський.

Калинівські лікарі подякували представникам ініціативи «СтопВірус» та розповіли про ситуацію із інфікуванням у місті. 

«На добу ми використовує десь 40-45 комплектів засобів індивідуального захисту. У нас в середньому є забезпечення на два тижні. Найбільше ми потребуємо респіраторів третього ступеня захисту. Враховуючи теперішню ситуацію, допомога від ініціативи «СтопВірус» для нас справді дуже потрібна. Ми вдячні усім, хто сьогодні доклав зусиль, аби ця допомога приїхала до нашої лікарні», - розповіла заступник головного лікаря з медичної частини Світлана Дідур

Фельдшерка, яка працює в бригаді швидкої допомоги, каже, що на одну зміну потрібно лише костюмів захисту не менше двадцяти. «Насправді населення нервується щодо ситуації, яка склалася в районній центральній лікарні. У нас дуже багато захворілих лікарів на коронавірус. А ми потребуємо засобів індивідуального захисту, адже лише одна зміна бригади швидкої використовує 20 костюмів захисту», - повідомила виїзний фельдшер Наталія Поліщук.  

Усі вінничани можуть долучитися до благодійного збору коштів на потреби медичної галузі.  Щодня ФГ «Подільська громада» на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє, скільки коштів зібрано і хто їх перерахував. 

Рахунки для внесків:

Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,

Код ЄДРПОУ 35904183,

UA103026890000026003055353304

ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Або

р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)




Переглядів: 3094
Поширень: 1

Останні новини