Укрпошта готова забезпечити роботою понад 3 000 людей

На період запровадження карантину Укрпошта не припиняє наймати працівників, а навпаки готова забезпечити постійною роботою різних спеціалізацій більше 3 000 фахівців: начальників і операторів поштових відділень, листонош, регіональних менеджерів, аналітиків тощо. Також компанія готова прийняти кандидатів, що шукають роботу за сумісництвом на період карантину.

За даними соціологічної групи Рейтинг майже 80% людей переживають, що в Україні наступить затяжна економічна криза. Більше 2/3 схвильовані через те, що не зможуть купити необхідних ліків, 48% - що не зможуть купити необхідних продуктів.

Основна причина в тому, що багато компаній скорочують свій персонал, або відправляють працівників у не оплачувані відпустки, щоб залишитись на плаву у період кризи. За даними Info Sapiens тільки 46% працюючих отримають заробітну плату за березень в повному обсязі. Кожен десятий працівник втратив роботу. В селах 56% працюючих не отримали свій заробіток у повному обсязі.

Зараз в Укрпошті працює 65+ тис. спеціалістів. У період карантину компанія працює у звичайному режимі (з мінімальними обмеженнями для клієнтів) та не скорочує, а навпаки шукає 3 000 нових фахівців: начальників і операторів поштових відділень, листонош, регіональних менеджерів, сортувальників, аналітиків та інших.

Найбільш актуальними на час карантину в Укрпошті є сортувальники, водії, оператори поштового зв*язку та листоноші. Укрпошта пропонує сортувальникам оклад з преміями від 5 200 до 12 300 грн, водіям – 5 800-25 000 грн, операторам – 4 720-11 000 грн, листоношам – 4 720-8 500 грн*.

Новим працівникам забезпечать ті ж умови, що зараз мають теперішні співробітники: забезпечення засобами індивідуального захисту; працівники, які безпосередньо контактують з клієнтами (працівники відділень, листоноші, кур’єри, водії, тощо), отримують 15% надбавку. Також для них передбачена медична страховка у 25 тис. грн у разі захворювання коронавірусом з ознаками вираженої дихальної недостатності.

 «Персонал – це надважливий ресурс, від якого залежить успіх будь яких реформ, особливо у такі часи як сьогодні. Ми розуміємо, що оновлення та розширення штату у компанії, яка присутня у кожному куточку України – завдання не легке та вимагає часу. За ці майже 4 роки ми вже значно підвищили якість кадрів в усіх напрямках і точно не плануємо зупинятись.  Навіть у період кризи. Особливо у період кризи. Адже ми маємо втілити всі наші плани у життя набагато швидше. Тому відкрито запрошуємо всіх, хто хоче і може працювати, професійно зростати й отримувати задоволення від того, що робить. Ми віримо, що з завзятими та працелюбними колегами можна змінити будь-яку систему та будувати майбутнє, на яке ми заслуговуємо», - зазначив Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.

 На сайті Укрпошта можна знайти потрібну вакансію та заповнити анкету претендента. Всі питання щодо вакансій та корисні матеріали, що стануть у нагоді при працевлаштуванні, можна на спеціальній Facebook сторінці від Укрпошти Тарас Рекрутас.

 *Нижній поріг дорівнює мінімальному щомісячному розміру посадового окладу, вищий – щомісячному розміру посадового окладу з урахуванням премій. Дані можуть відрізнятись в залежності від регіону. 



Переглядів: 5003
Поширень: 2

Останні новини