Сергій Моргунов: «Дякую вінничанам, які планують провести Великдень в дома у колі родини»

Сьогодні, під час онлайн брифінгу, міський голова Сергій Моргунов закликав вінничан на свята дотримуватись карантинних обмежень та провести Великдень вдома. Він звернувся до вірян усіх релігійних конфесій, які цієї неділі відзначатимуть величне свято Воскресіння Христового.

«Більше місяця країна на карантині. Ми у Вінниці провели дійсно велику масштабну роботу, щоб не допустити спалаху коронавірусу. Вінничани, у своїй більшості, досить відповідально ставляться до всіх правил карантину. Якщо загадати початок карантину, то люди ще не розуміли всієї ситуації і масово виходили на вулицю та збиралися у громадських місцях. На сьогоднішній день я думаю, що всі бачать, що ситуація з дотриманням карантинних обмежень покращилася і відповідальність вінничан на достатньо високому рівні», – каже очільник Вінниці.

Міський голова подякував жителям міста, які дотримуються правил карантину. «Я дякую за те, що весь цей час ви не наражали на небезпеку ні себе, ні своїх рідних, близьких, оточуючих, друзів. І ви відповідально ставитесь до свого здоров’я і здоров’я всіх своїх знайомих. Я маю велику надію, що всі ці самопожертви не будуть даремними. І після Великодня ми не побачимо серйозний сплеск хвороби. Я думаю, що у кожного вінничанина буде можливість помолитись в колі своєї родини, сім’ї, подивитись службу через телебачення та Інтернет. Тим більше, що всі центральні канали будуть в онлайн режимі транслювати служби на Великдень. І дуже важливо, якщо ми залишимось на ці дні вдома  - то після карантину буде більше можливостей і радості живими та здоровими зустрічатись зі своїми рідними та близькими», – зазначив Сергій Моргунов.




Переглядів: 4545
Поширень: 0

Останні новини