Одного дня на рік замало для порятунку планети, маємо дбати про неї щодня: вінницькі студенти оголосили війну пластику

Вінницькі студенти  закликають містян берегти довкілля та сортувати сміття разом.

Студентський актив коледжу ВТЕК КНТЕУ звернувся до вінничан з пропозицією долучитися до акції “Це наша планета, це наша країна, це наше місто!”. Еко-рух спрямовано на порятунок довкілля від пластику.

У  соціальних мережах Facebook та Instagram було викладено відеозвернення, головним меседжем якого був заклик сортувати сміття заради збереження нашого майбутнього.

Ти знаєш, де ти живеш? На якій планеті? Так, звичайно, знаєш. На планеті Земля! Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно. Ми не зможемо врятувати планету, згадуючи про неї лише один день на рік – цього недостатньо. Саме тому слід піклуватися про навколишнє середовище постійно. Здавалося б, яка дрібниця в масштабах планети: сортувати сміття, вимкнути за собою світло в кімнаті, здати макулатуру на переробку, чи пройтися пішки до роботи, та саме з таких дій складаються великі справи!” - йдеться у дописі до відео.

Студенти коледжу підтримують програму Сталого розвитку України та закликають містян не бути байдужими в питаннях збереження довкілля. Адже ми можемо змінити світ навколо своїм свідомим ставлення до питань переробки відходів, економії електроенергії та зменшення шкідливих викидів в атмосферу.   Молодь  закликає всіх вінничан долучитись до акції «Це наша планета, це наша країна, це наше місто!» 



Переглядів: 3886
Поширень: 3

Останні новини