Маленькі вінничани мають змогу відвідувати столичний дитячий садок онлайн

Малюки відтепер мають можливість займатися йогою та вивчити англійську: новий проєкт «дитячий садок онлайн» допоможе батькам зайняти малечу на час карантину.

Перший в Україні дитячий садок онлайн запроваджено в рамках віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру Київської Міської Державної адміністрації. Від рекомендований дітям дошкільного віку. Незважаючи на те, що програма працює на платформі освітнього хабу столиці, вона є доступною для всіх українців. Вінницькі батьки вже можуть скористатися нагодою та перейти за посиланням.

Ідеєю створення стало бажання надати допомогу батькам дітей дошкільного віку. Адже, для дітей та підлітків зараз працює чимало онлайн проєктів, які допомагають навчатися та розвиватися в умовах карантину. Діти віком від 4 до 6 років теж потребують уваги. Саме тому, до розробки було залучено фахівців з дошкільної освіти.

Відучора та до кінця карантину, малюки мають можливість безкоштовно навчатися в режимі онлайн, з понеділка по п’ятницю. Якщо батьки пропустили заняття його можна подивитися повторно. Всі заняття проходять за таким розкладом:

10:00 — Казка-йога 11:00 — Англійська для дітей 12:00 — Розвиваюче заняття 12:30 — Бонусне заняття*

«Бонусне заняття» не входить до обов’язкової щоденної програми Дитячого садку онлайн і публікується в окремі дні.



Переглядів: 2894
Поширень: 0

Останні новини