У Вінниці з четверга планують відновити роботу ринків

У Вінниці планують з 30 квітня відновити роботу агропродовольчих ринків міста. Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Відповідний проект рішення буде винесено сьогодні на розгляд міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Я був категорично проти того, щоб закривалися продовольчі ринки, адже це створює неконкурентне середовище для стаціонарних продуктових магазинів або супермаркетів. Також це, звичайно, вплинуло на якість самої продукції, особливо овочів та привело до поширення стихійної торгівлі у Вінниці. І така ситуація у всіх містах України», – зазначив Сергій Моргунов

Через закриття продовольчих ринків багато людей залишилось без роботи. У Вінниці це біля 2500 людей. «Це – неприпустима ситуація. Ми зверталися з цим і до облдержадміністрації, і маємо в цьому питанні підтримку, і до Уряду. Сьогодні, по завершенню брифінгу, відбудеться засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій, і ми будемо приймати рішення щодо відновлення роботи агропродовольчих ринків міста при дотриманні відповідних умов, які відображені в Постанові Головного санітарного лікаря України щодо дотримання всіх правил безпеки. І це все буде відображено в рішенні нашої міської комісії. З четверга цього тижня ми зможемо відновити роботу продовольчих ринків», – зазначив міський голова.




Переглядів: 2961
Поширень: 2

Останні новини