У Вінниці облаштовують контейнерні майданчики закритого типу

У дворах по вул. Ватутіна, 46 та Москаленка,65 встановили сучасний закритий контейнерний майданчик.  Такі майданчик з цього року встановлюватимуть по всьому місту. 

Щороку департамент житлового господарства у Вінниці здійснює капітальний ремонт контейнерних майданчиків для збору відходів та встановлює нові конструкції. Поступово вони з’являться по всій території міста. Цього року їх вдосконалили і розпочали встановлювати майданчики закритого типу. 

«Минулого року ми встановили майданчик такого типу, аби протестувати, чи буде він зручний мешканцям і підприємству, яке вивозить сміття. Рік експлуатації показав значні переваги такої конструкції від попередньої версії. Вона зручна у користуванні і дає можливість розташувати більшу кількість баків. Тому з цього року ми по місту будемо встановлювати вже такі контейнерні майданчики. Він зроблений з металу, і у разі пошкодження ми легко зможемо замінити ту чи іншу частину конструкції», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман




Переглядів: 3570
Поширень: 0

Останні новини