В дитячій обласній лікарні встановили "антивірусний коридор"

Працівники одного з вінницьких підприємств зібрали автоматичний коридор для дезінфекції. Коли ж налагодили роботу, подарували дитячій обласній лікарні.

«Наш заклад не «балуваний» благодійною допомогою. В кращі часи ми змогли самостійно заробити кошти і частково забезпечити працівників засобами захисту. Однак, і до нашого закладу є небайдужі серця. За сприяння керівника Yurii Synilnyk, підприємство «Декор бетон» виготовило та встановило у закладі «Автоматичну систему аерозольної дезінфекції (дезкоридор)» вартістю 25 000 грн. Система значно підвищить рівень безпеки працівників та пацієнтів», - написав на фейсбук-сторінці медзакладу головний лікар КНП «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня» Василь Паненко.

Представники підприємства налагодили співпрацю з вінницькими волонтерами, які опікуються лікарнями Вінниччини під час пандемії. Крім дитячої обласної лікарні, автоматичними вуличними дезрамками забезпечили ще 2 Центральні районні лікарні області. Вартість матеріалів однієї - 8500 гривень.

«Це люди з золотими руками та золотими серцями. Вся електрика з автоматами, безпечна і продумана. Знаю скільки часу ви по-тихеньку збирали цю річ! Андрій Мельник, Загоруйко Ігор та Yurii Synilnyk, друзі, щоб у Вас ручки ніколи не боліли, знаю, що Ви підходите до будь-якої роботи дуже серйозно», - подякувала інженерам волонтерка Тетяна Власюк. 

Нагадаємо, інноваційну установку інноваційну установку з «дезінфікуючим туманом» нещодавно передали у рамках ініціативи «СтопВірус» вінницькому центру первинної медико-санітарної допомоги №3.




Переглядів: 3972
Поширень: 0

Останні новини