Святкування 75-ї річниці перемоги онлайн: благодійна акція Укрпошти «Подякуй ветерану на відстані»

29 квітня до 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Укрпошта у партнерстві з Міністерством ветеранів України та Міжнародним благодійним фондом «Let’s help» ініціювала Всеукраїнську акцію «Подякуй ветерану на відстані».

За даними Міністерства ветеранів України в Україні налічується біля 12 тис ветеранів Другої світової війни. Щорічно в Україні вшановують їхні подвиги масовими заходами, проте цього року їх довелось скасувати через високий ризик зараження коронавірусом та загальним введенням карантинних заходів.

Задля того, щоб мільйони українців мали можливість привітати героїв навіть у режимі ізоляції, Укрпошта ініціювала всеукраїнський проєкт «Подякуй ветерану на відстані», щоб кожен охочий міг зробити це, не виходячи з дому. З 30 квітня і до 9 травня на сайті компанії можна обрати один з кількох варіантів допомоги ветеранам:

Наідслати справжню листівку з подякою та унікальним текстом привітання безкоштовно. Оплатити набір базових продуктів для ветерана (рис, вафлі, консерви, олія, чай) вартістю 100 грн. Оформити передплату на газету чи журнал для ветеранів на півріччя за 150 грн.

Укрпошта доставить все ветеранам в будь-який куточок країни просто в руки.

«Багато речей нас з Вами попросили відкласти на «після карантину» і ми в Укрпошті також відповідально ставимось до цього заклику. Але є речі, які не можна відкласти на потім. Одна з таких речей – це подякувати ветеранам Другої Світової Війни за їхню мужність та перемогу, яку вони здобули 75 років тому. Їх залишилось всього близько 12 тис. і, на жаль, сьогодні, мабуть, вперше за 75 років вони не зможуть відсвяткувати та вшанувати пам’ять мільйонів загиблих в оточенні родини та друзів, з якими вони були разом під час тієї страшної війни. Але Укрпошта має унікальну можливість зробить це свято трохи теплішим. Тож приєднуйтесь до нас у рамках Всеукраїнської акції «Подякуй ветерану на відстані» та давайте разом приділимо увагу тим, хто її заслужив та потребує як ніколи», - зазначив Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.



Переглядів: 3527
Поширень: 0

Останні новини