Співачка INGRET з Вінниці показала типи людей під час самоізоляції в музичному кліпі

«Щоб класно провести час, тобі потрібен ти сам». Вирішила співачка INGRET з Вінниці та записала новий кліп «Dance Alone» про перебування людей дома на карантині

Нагадаємо, Інгрет Костенко — співачка, відома за участю у проєктах «Україна має талант» та «Голос країни». За нестандартні образи й зовнішність INGRET часто називають «космічною дівчиною».

Записали музичний ролик прямо дома в Інгрет. Так, показавши на своєму прикладі, типи людей в режимі самоізоляції. Не обійшлося і без «Tik Tok». Співачка закликала всіх нудьгуючих приєднатися до #dancealonechallenge.

Подробиці фільмування співачка розповіла в інтерв’ю

«Пісня Dance Alone про те, що мені добре і комфортно бути з собою: досліджувати себе, дізнаватися, вивчати, прислухатися до внутрішніх відчуттів. Щоб класно провести час, особливо зараз, коли знаходишся вдома, тобі потрібен ти сам — ось у чому її посилання. Тільки залишившись наодинці з собою, ти можеш зрозуміти, чого хочеш насправді», - зазначила співачка.

Кліп артистка знімала разом з друзями вдома. Все, що знадобилось — це лише камера, фон, образи та настрій.

«Було незвично, з приголомшливою домашньою атмосферою. Весь світ завмер — так, але люди ще більше згуртувалися. Я безмежно вдячна всій команді, яка відгукнулася і творила кліп разом зі мною», - розповіла Інгрет.




Переглядів: 7285
Поширень: 0

Останні новини