Вінниця отримала майже 75 мільйонів на продовження будівництва масштабних проектів соціальної інфраструктури

23 серпня, під час сесії депутати внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Вінниці на 2018 рік. Зокрема, збільшилися видатки по програмі капітального будівництва на 74,5 млн грн за рахунок отримання державних субвенцій. Із цих коштів 45 млн грн надійшло з Державного фонду регіонального розвитку, а 29,5 млн грн – субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій. А змінами до бюджету затверджено ще понад 50 млн грн для оснащення обладнанням відділення екстреної та невідкладної медичної допомоги лікарні ШМД.

Відповідно до розподілу коштів, 22,5 млн грн буде спрямовано на продовження будівництва МКЛ ШМД по вул. Київській, 25 млн грн - школи на Поділлі, а також 27 мільйонів на будівництво Палацу спорту по вул. Ватутіна.

«Це важливе рішення, ми збільшуємо видатки міського бюджету в частині капітального будівництва по відповідних програмах. Ви знаєте, ми працюємо досить ефективно з Державним фондом регіонального розвитку і є підтримка по лінії соціально-економічного розвитку територій. Ми отримуємо субвенцію на будівництво лікарні швидкої медичної допомоги, добудову школи на Поділлі та на будівництво Палацу спорту, по якому уже підходимо до проведення тендерних процедур. Таким чином ми можемо виконати ряд завдань, які спрямовані на розвиток соціальної сфери. Хочу подякувати за підтримку Прем’єр-міністру України, Уряду і народним депутатам за те, що вони прийняли відповідне рішення, аби ми змогли додатково отримати даний ресурс», - зазначив під час сесії міський голова Сергій Моргунов.

Крім того, змінами до бюджету, ухваленими депутатами, передбачено придбання обладнання для відділення екстреної та невідкладної медичної допомоги лікарні ШМД на суму 50, 3 млн грн. Ці кошти виділив Уряд на умовах співфінансування з міською радою: 48,8 млн грн виділяється державою, а майже 1,5 млн грн – передбачено у бюджеті громади.




Переглядів: 3745
Поширень: 1

Останні новини