З 11 травня з деякими обмеженнями користуватися міським транспортом зможуть усі пасажири

8 травня у Вінниці відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №343  було прийнято ряд рішень, які дещо пом’якшують карантин.  Одне із них стосувалось перевезень пасажирів у міському транспорті.

Сьогодні на засіданні міської комісії вирішили відновити перевезення вінничан  міським електричним та автомобільним транспортом, однак за певних умов.  Зокрема,  у водіїв та пасажирів  мають бути засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, у тому числі виготовлені самостійно.

Кількість пасажирів має бути в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Розрахунок за проїзд має здійснюватися лише безготівково - за допомогою картки вінничанина, СМС-повідомлень чи QR-кодів.

Крім того, вхід/вихід пасажирів до/з транспортного засобу повинен здійснюватися лише через передні двері

Нагадаємо, з 29 березня у місті призупинили перевезення громадян у громадському транспорті за виключенням працівників підприємств, установ та організацій, які відносяться до критичної інфраструктури з дотриманням протиепідемічних норм (наявність масок та рукавичок). 



Переглядів: 4498
Поширень: 6

Останні новини