Сьогодні відбудеться онлайн-концерт Євробачення 2020

Традиційне шоу, яке скасували через коронавірус відбудеться в незвичному для глядачів форматі. Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2020 проведуть грандіозний онлайн-концерт. 

На YouTube онлайн - шоу покажуть у 2-х частинах. Називатиметься воно «Євробачення: Європа сяє світлом» (Eurovision: Europe Shine A Light).Пісенний конкурс Євробачення відбувався щорічно з 1956 року, але через пандемію коронавірусу цього року шоу було скасовано. Організатори зазначають, що цьогоріч відбудеться концерт, а сам конкурс пройде наступного року. 

Премʼєра – сьогодні, о 22:00. Друга частина шоу відбудеться в  четвер, 14 травня, теж о 22:00.

У проєкті представлять всі пісні виконавців.  В березневому анонсі зазначалося, що ті хто цьогоріч мав приїхати до Нідерландів на пісенний конкурс, мають прийняти участь в цьому концерті. Нагадаємо всього у конкурсі 42 учасник, які представляють свої країни. Наших учасників гурт Go_A,  можна буде подивитися сьогодні  у першій трансляції. 


Триватиме шоу близько двох годин. Родзинкою мають стати виступи учасників попередніх років.

Наступного року склад конкурсантів залишиться таким самим, як 2020 року. Проте, пісні мають бути представлені нові, це обов’язкова умова організаторів. Тому цьогорічний концерт можна вважати знайомством з творчістю учасників Євробачення 2021 року.

Пряму трансляцію можна буде побачити тут:



Переглядів: 3634
Поширень: 0

Останні новини