Djazz Continuation
DJAZZ CONTINUATION / РадіоБенд Олександра Фокіна
📍 Музично-драматичний театр ім. М. Садовського

Хедлайнер фестивалю — колектив, який вивів український джаз на безпрецедентно високий рівень у музичному світі — Державний академічний оркестр “РадіоБенд Олександра Фокіна”.
Музиканти оркестру грають в числі іншого на колекційних музичних інструментах (ексклюзивний бас ручної роботи «Tobias», електро-бас «Steinberger», електрогітара «Ukrainian Strat» фірми Fender, електроорган «Hammond B-3» і ін.).
Унікальне явище — оркестр солістів, кращих музикантів з України та з-за кордону, один із кращих джазових оркестрів світу — спеціальний подарунок вінничанам до Дня Європи.
Проект «DJAZZ» адресований переважно молодіжній аудиторії і являє собою потужне танцювальне, супер-сучасно аранжоване та виконане в стилістиці XXI століття втілення кращих інструментальних і вокальних супер-хітів світового джазу.
Для створення музичної палітри проекту використане органічне поєднання кращих зразків звучання різноманітних акустичних інструментів і останніх досягнень синтезаторного звуку: електронних «лупів», унікальних електронних тембрів та DJ-сесій. Музичний проект «DJAZZ» – це танцювальні концерти сучасної молодіжної джазової музики.
Унікальна концепція танцювального джазу у 2015 році оформилася у новий колектив «ALEX FOKIN DJAZZ BAND», до складу якого увійшли віртуози «РадіоБенду Олександра Фокіна» і перші джазові музиканти світу. Тоді ж відбулася світова прем’єра концертної програми «DJAZZ». Був виданий неймовірний аудіо та DVD-альбоми «Smart Dance Music «DJazz».
Проект з плином часу розвивався, збагачуючись новими творами, актуальними різностильовими аранжуваннями і зараз у рамках фестивалю колектив радий представити публіці новий альбом «DJazz Сontinuation»
«DJazz Сontinuation» охоплює сегмент всіх супер-хітів світового джазу, добре знайомих «на слух» навіть тієї частини публіки, яка які раніше не виявляла активного інтересу до цього виду мистецтва. Формат концерту: дві години музики non-stop, інструментальні п’єси та вокальні композиції без пауз перетікають з однієї в іншу, одні солісти змінюють інших, інструменталісти чергуються з вокалістами. І все це відбувається при потужному звуковому супроводі та яскравої феєрії світлових і візуальних ефектів.

Перелік композицій програми:
1. Intro (Take the “A” Train) (Billy Strayhorn)
2. Westchester Lady (Bob James)
3. Got to be Real (David Foster, David Paich — Cheryl Lynn)
4. Anaconda (Jim McGrath)
5. Mongonucleosis (James Pankow)
6. Cold Duck Time (Eddie Harris)
7. Street life (Joe Sample, Will Jennings – Randy Crawford)
8. Pick Up The Pieces (Roger Ball, Hamish Stuart, E.-W. Band)
9. Chameleon (Bennie Maupin, Herbie Hancock)
10. Watermelon Man (Herbie Hancock)
11. Caravan (Juan Tizol, Duke Ellington)
12. Papa was a Rolling Stone (Norman Whitfield – Barrett Strong)
13. Some Skuk Funk (Randy Brecker)
14. Mercy, Mercy, Mercy (Joe Zawinul — Curtis Mayfield)
15. Birdland (Joe Zawinul)
16. St. Thomas (Sonny Rollins)
17. All Good (K. Mercer, D. Jolicoeur, V. Mason — Chaka Khan)
18. The Chicken (Jaco Pastorius)
19. Mista (Terri Lyne Carrington – Dianne Reeves)

💵💳 Вартість квитка — 150 – 250грн.

📞Довідки за телефонами (0432)66-13-50, (0432)66-06-91, за номером мобільного (093)027-75-70 та на офіційному сайті філармонії filarm.vn.ua

🔊Фестиваль проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія, голови обласної Ради Анатолія Олійника та міського голови Сергія Моргунова.

🔊Меценати фестивалю: Благодійний Фонд Володимира Продивуса, Концерн “Поділля”, Ювелірне підприємство “Мальва”. Партнери: Генеральне консульство Республіки Польща у Вінниці, Готельно-ресторанний комплекс "Затишок". Приймають готелі “Південний Буг”, готель Профспілковий.

Переглядів: 1987
Поширень: 0