Відкриття головної ялинки у Вінниці

у Центральному міському парку відбудеться святкове відкриття головної ялинки 2020 року. 
Головна красуня-ялинка буде радувати вінничан і даруватиме святкову атмосферу, аж до свого закриття 14 січня.

Програма заходів у Вінниці 19 грудня:
 • 17:00  - відкриття Новорічної Резиденція Святого Миколая, яке розпочнеться зі святкової ходи Святого Миколая з Майдану Незалежності
Розклад роботи резиденції: 
 -  понеділок  - п'ятниця з 17:00  - 21:00
 - субота і неділя з 14:00 до 20:00,
Ближче до новорічних свят резиденцію Святого Миколая змінить Санта Клаус! Маленькі відвідувачі матимуть змогу їх відвідати і розказати, що бажають отримати під ялиночку.

 •  19:00 - офіційне відкриття Головної Новорічної Ялинки у Вінниці 2020
Головними гостями свята стануть гурти Sun Rise та Grange Band 

Grange Band  - один з кращих вінницьких рок-гуртів. У складі колективу кращі вінницькі музиканти з досвідом виступів у різних країнах світу.
Фронтмен гурту - Валентин Столярчук, учасник музичного телевізійного шоу «X-Factor», неодноразово представляв Україну на міжнародних фестивалях та конкурсах. У репертуарі Grange Band популярні українські та зарубіжні хіти від 60-х до сьогодні. 

Sun Rise – український power metal гурт, який почав свій творчий шлях у 2003 році. На рахунку колективу зібралися три повноформатні альбоми, концертний DVD, виступи на вітчизняних та закордонних фестивалях і концертах, власний фестиваль Power Of Ukraine та багато інших досягнень. У репертуарі колективу є українські пісні і англомовні хіти. 

Також до початку свят традиційно прикрасять і громадський транспорт. Прикраси тролейбусів та трамваїв кардинально не зміняться. І традиційно у святкові дні  - 31 грудня, 1 та 7 січня  - проїзд у громадському транспорті буде безкоштовним.​
Адмінбудівля Вінницької міської ради теж сяятиме гірляндами. На площі "Ліверпуль"  відкриють "Новорічну пошту", де триватимуть кінопокази.

Уже традиційно на Європейській площі  з 15 грудня по 14 січня проходитиме новорічно-різдвяний ярмарок. Де вінничани та гості міста будуть насолоджуватися справжньою атмосферою свята.


Переглядів: 2614
Поширень: 0