ॐВсесвітній Ом-Чантінг на Повний Місяцьॐ
Мета - Прощення минулих подій та людей.
Давайте зберемося з 19:00 до 20:30

Відмовлятися прощати - це як отруювати когось, але замість цього отруюватись самому. Це ранить вас набагато сильніше, аніж тих, кого ви не пробачили. ОМ Чантінг в листопаді на повний місяць присвячується прощенню минулих подій та людей. Нехай ця зустріч стане для вас можливістю пробачити все, що потребує пробачення. Оспівуючи ОМ, відпускайте старі образи та відкривайте серце до Любові. Повний місяць - вдалий час для прощення. Ви прийдете?

В цей день у всьому світі в 75-ти країнах збирається більше 3000 груп для проведення звукової медитації ОМ-Чантінг. Всесвітній ОМ-Чантінг присвячується глобальній темі, і всі учасники кіл ОМ-Чантінга концентруються на цій темі і направляють енергію від практики для вирішення цього завдання. Відчуємо внутрішню єдність через цю найдосконалішу і чисту вібрацію! 100 людей, які медитують з однаковим наміром впливають на 1 млн. людей поруч!

5 ПРИЧИН БРАТИ УЧАСТЬ У ОМ-ЧАНТІНГУ
1. ОМ-Чантінг - це практика йоги, форма активної групової медитації, під час якої учасники співають ОМ, сидячи особливим чином в колі. Проста і доступна всім техніка. Спочатку ведучий докладно пояснює, як виконувати техніку.
2. ОМ-Чантінг робить позитивний вплив на фізичний і емоційний стан учасників практики, гармонізує простір навколо радіусом два кілометри.
3. Під час співу ОМ всередині кола людей, організованого особливим чином оздровчі процеси посилюються, відбувається вирівнювання негармонійних вібрацій в нашому тілі.
4. ОМ-Чантінг в повний місяць допоможе трансформувати енергію нашої планети, спрямує потужну позитивну вібрацію суспільству і посилить цілющий ефект самих учасників.
5. ОМ-Чантінг безкоштовна техніка. Вхід на ОМ-Чантінг вільний. Пропонується залишити пожертвування на розвиток практики.

10 ФАКТІВ ПРО ОМ-ЧАНТІНГ
1. ОМ-Чантінг дуже корисний для профілактики захворювань. Якщо брати участь в ОМ-Чантінгу щотижня, він приносить очищення і позбавляє від токсинів ». Тереза ​​Хейл (Hale Clinic, London)
2. ОМ-Чантінг практикується по всьому світу на всіх континентах без будь-якої плати незалежно від релігійних, культурних і соціальних приналежностей людей.
3. Будь-яка напруга, страждання або хвороба вказують на наявність негативних (низькочастотних) вібрацій в людині або навколишньому середовищу. Звук ОМ - це найвища і найчистіша вібрація. Налаштовуючи себе на вібрацію звуку ОМ під час ОМ-Чантінгу, ми трансформуємо ці низькі вібрації і звільняємося від них, що призводить до зцілення.
4. "У той момент, коли люди починають разом співати, перебуваючи в колі ОМ-Чантінга, їх власна вібрація автоматично трансформується в вібрацію звуку ОМ. Енергія проливається на будь-кого, хто знаходиться всередині кола, і саме вона змінює його тілесну вібрацію. Навіть мертві клітини починають вібрувати. Куди б ви не пішли, ваша аура наповнена вібрацією космічного звуку ОМ. " Парамахамса Шрі Свамі Вішвананда.
5. Зцілення звуком - це один з найдієвіших і найпростіших способів лікування. ОМ-Чантінг - це давня цілюща техніка, яку використовували стародавні Ріші (мудреці), і яка була повернута світу з Гімалаїв, щоб допомогти відновити баланс в людях і на планеті.
6. На індивідуальному рівні техніка збалансовує фізично, ментально, емоційно і духовно. Емоції вивільняються і виникає внутрішній спокій, щастя і любов. Це спонукає до більш радісного життя, підтримує наше здоров'я і допомагає практиці медитації.
7. Завдяки резонансу звуку ОМ всередині особливим чином розташованої групи людей, процес зцілення посилюється шляхом вирівнювання вібрацій. Подібно хвилям, створеним кинутим в воду каменем, вібрації звуку ОМ направляються у навколишній простір. Ця вібрація може мати позитивну дію на учасників і також на інших людей, місця і життєві ситуації. Таким чином, ОМ-Чантінг створює гармонію і єдність людини і природи. 8. Страх - це один з найбільших каменів спотикання в житті людини. Під час ОМ-Чантінга людина може в буквальному сенсі слова перевершити страх. У групах ОМ-Чантінга учасники відчувають, як з них спадає важкий вантаж, який вони накопичили через свої страхи протягом багатьох років.
9. У сьогоднішньому зайнятому світі відпочинок життєво необхідний. Учасники ОМ-Чантінга створюють всередині себе простір звуку ОМ, в якому вони можуть відпочивати, одночасно омолоджуючи своє тіло.
10. Так як для енергії не існує відстаней, позитивна енергія від практики ОМ-Чантінга може бути подумки спрямована учасниками людям, які не присутні під час проведення техніки, а також, в будь-які місця і на життєві ситуації.

Щомісяця ми проводимо ОМ Чантінг на Повний Місяць, щоб з'єднатися з ОМ заради досягнення миру в усьому світі, поширення вегетаріанства / веганства і т.д. - це лише основні приклади впливу ОМ Чантінга не тільки на конкретних людей або їх фізичне оточення, але і на свідомість всього людства. ОМ Чантінг допомагає нам стати кращими, допомагає іншим стати кращими, допомагає Матері-Землі і сприяє зростанню Глобальної Усвідомленості.
Практика ОМ-Чантінга дуже проста у виконанні, але дуже результативна по ефективності. А в повний Місяць, коли ми виконуємо її в резонансі з іншими групами у всьому світі, це ще потужніший вплив, який зцілює нашу Планету.
Чекаємо на вас! ️

Вхід вільний! Практика благодійна. Пожертва на розвиток вітається.
Адреса: м. Вінниця, вул. Театральна, 15
067 430 42 38,
063 107 35 28
 

Переглядів: 1420
Поширень: 0