Минулого тижня ми інформували наших читачів про те, що двоє вінничан зуміли пройти у «Нокаути» 7 сезону вокального шоу «Голос країни». В ефірі від 26 березня стало відомо, що наша землячка Інгрет Костенко продовжуватиме боротьбу за перемогу у прямих ефірах на телеканалі 1+1. Для відома, на етапі «Нокаути» учасники команд  виступають на сцені з сольними номерами, а згодом зіркові тренери визначать, на який з чотирьох червоних стільців посадити конкурсанта. Таким чином, в кожній команді залишається лише чотири вокаліста, які виходять у прямі ефіри.

У «Нокаутах» Інгрет виконала пісню англомовного рок-гурту «Florence and the Machine» -  «What kind of man», що змусило глядачів у залі піднятися з місць. Хоч дівчина спочатку збилась з темпу музики, але зуміла виправити помилку й продемонструвала потужне виконання.

Перше місце, зразу, – прокоментувала виступ Тіна Кароль.

Космос, простір і час, нюанси, акценти — усе було дотримано дуже чітко. Я б на перше посадив, – сказав Сергій Бабкін.

Цього, можливо, не побачили глядачі, коли ти перестала чути себе, то аранжування було швидше голосу, але ти пришвидшилась і виправилася. Ти була спокійною, холоднокровною, думала, що відбувається, але при цьому неймовірно співала. Це однозначно перше місце! – ухвалив своє рішення Потап.

Вінничанка Інгрет Костенко зуміла потрапити до прямих ефірів шоу «Голос країни»

Таким чином, Інгрет Костенко «посунула» 34-річного виконавця з Одеси Романа Руссо, а 24-річна Оксана Семченкова з Керчі покинула проект. На своїй сторінці у соцмережі Інгрет Костенко не приховує радості:

- Спасибі всім, хто мені допоміг пережити «Нокаути» і попередні етапи, я вас шалено люблю! І от не за горами прямі ефіри. З вашою підтримкою я стаю тільки сильніше.

Наступного тижня за можливість вийти у прямий ефір змагатиметься вінничанин Богдан Травінський. Вболівати за Інгрет можна буде 9 квітня у прямому ефірі.



Переглядів: 4936
Поширень: 0