У Донецьку 14 червня відбувся XIX-й конкурс краси «Міс Донбас OPEN-2013. На конкурс в ході кастингів було відібрано 18 конкурсанток з 12 міст України. Серед учасників була вінничанка Ольга Стороженко.

- До конкурсу ми готувалися чотири дні, на п’ятий – фінал, - говорить Ольга Стороженко. – Ми прокидалися, снідали і йшли на репетиції, де проводили по 10 годин. Організація конкурсу була на дуже високому рівні. Біля усіх конкурсанток завжди була охорона. У нас був розкішний готель. Годували нас лише у ресторанах.

За словами Ольги, конкурс "Міс Донбас OPEN 2013" пройшов у форматі традиційного конкурсу краси. Був вихід у коктельних сукнях, у купальниках. Третій вихід – "Івана Купала" і четвертий - у вечірніх сукнях.

- Я під час виходу у вечірніх сукнях завжди виходжу у червоній сукні, але цього разу вирішила щось змінити і вийшла - у білій , - розповідає Ольга.

Цього року на конкурсі «Міс Донбас OPEN» організатори вирішили поексперемонтувати влаштували для красунь інтелектуальні змаання. Члени журі задавали дівчатам різноманітні питання. У Ольги Стороженко відомий український співак Андрій Kishe поцікавився: "Як пояснити п’ятирічній дитині звідки беруться діти?".

- Діти у такому віці можуть про це самі розповісти дорослим, - не розгубилася дівчина. - Крім того, я красиво малюю, тому відповідь відобразила б за допомогою малюнка.

На конкурсі з Ольгою Стороженко стався прикрий інцидент, їй знадобилася допомога лікарів. За 40 хвилин до фінального виходу на сцену дівчині зробили макіяж, після чого в Ольги почало миттєво набрякати обличчя.

- Мені знадобилася допомога лікарів, – каже дівчина – Полегшення відчула після трьох уколів. Коли потрібно було виходити на сцену, набряк на обличчі почав зникати.

За рішенням журі вінничанка Ольга Сторожук була удостоєна титулу «Віце-міс Донбас OPEN-2013». Також Ользі подарували кулон за 100 тисяч гривень. Перше ж місце у конкурсі «Міс Донбас OPEN-2013» здобула учасниця із Харкова.

«Моя Вінниця» запитала в Ольги Стороженко: що в вона порадила дівчатам, які наважаться взяти участь у конкурсі краси.

- Бажаю, щоб поряд з вами завжди були чоловіки, які наповнювали б ваші серця найпрекраснішим почуттям - коханням, даруючи щохвилини радість, впевненість у собі та своїх силах! – радить віце-міс. - І ніколи не забувайте, що вінничанки - найгарніші!!!



Переглядів: 9085
Поширень: 0