Вже кілька днів львів’янин Тарас Довгалюк створює у Вінниці велетенський малюнок «Добробут». Він наносить його на стіну будівлі за адресою Соборна, 91. Юнак малює двох лелек у польоті.

Наразі у Вінниці тривають роботи над створенням чотирьох картин у рамках проекту «VIN-ART-CITY». Розписувати стіни будівель міста продовжують Олександр Марченко (робота «Зернина Всесвіту»), Марія Бобирєва та Олександра Мельник (робота «Сни, в яких хочеться жити»), Артур Столярук (робота «Око») і нещодавно розпочав працювати Тарас Довгалюк над роботою «Добробут».

Львів’янин Тарас Довгалюк, з творчим псевдонімом Taras Arm, вже достатньо відомий мураліст, а за освітою – архітектор. Його робота «Добробут» займатиме величезну площу на вкритій плиткою стіні житлового будинку по Соборній, 91.

​Незабаром на стіні одного з вінницьких будинків з’являться дві лелеки

Тарас, як досвідчений художник, працює швидко. Художник наніс ескіз на поверхню методом масштабування і тепер щодня до п’ятниці розфарбовуватиме блакить неба та білизну широких крил птахів. Тарас багато займається вуличним мистецтвом. Він малював на стінах будівель в Стрию, Львові, Івано-Франківську.



Переглядів: 4752
Поширень: 0