З потеплінням у нашому місті розпочались роботи з капітального ремонту тротуарів. Наразі робітники працюють по вулиці Київській на ділянці від вул. С.Зулінського до вул. Гонти. Також підготовчі роботи для капремонту тротуарів проводять по вулицях Московській та Київській.

По вулиці Магістратській ремонт тротуарів розпочався в минулому році. Тоді було виконано роботи на ділянці від провулку Цегельного до вулиці Лесі Українки. В цьому році планується зробити ремонт тротуарів до Хмельницького шосе (по парній стороні). Наразі тут ідуть підготовчі роботи та монтують бордюри.

Продовжились ремонтні роботи й по вулиці Київській. В минулому році тут відремонтували тротуари та зробили велодоріжку від вулиці Зулінського до об’їзної. Наразі робітники працюють над ділянкою від вулиці Зулінського до Гонти (по парній стороні). Тут капітально відремонтують 2 тисячі м2 тротуарів та 2 тисячі м2 велодоріжки. Розпочались роботи з капремонту тротуарів й по вулиці Московській. Наразі робітники встановлюють бордюри та готують основу під асфальтування.

Традиційно, під час ремонту тротуарів, облаштовують з’їзди для людей з обмеженими фізичними можливостями та мам з колясками.



Переглядів: 2629
Поширень: 0