У Севастополі відбувся 16-й міжнародний конкурс краси "Перлина Чорного моря-2012", перемогла в якому двадцятирічна студентка з Вінниці Ольга Стороженко.

За рішенням журі дівчина була удостоєна титулу «Перлина Чорного моря-2012».

Переможниця отримала в подарунок ексклюзивну ювелірну прикрасу від генерального партнера конкурсу ювелірного заводу "Золотий вік", ipad останньої моделі від московської компанії "Imperios-group" та інші призи.

Це не перша перемога Ольги Стороженко. У Вінниці її добре знають як "Міс студентство".

Севастопольським журналістам вінничанка розповіла, що за гороскопом вона - овен. Хобі красуні - кулінарія, займається питаннями екології. Всерйоз думає про модельний бізнес.

Примітно, що всього за корону і стрічку переможниці конкурсу боролися п\'ятнадцять моделей з Росії, Україні та Білорусі.

Віце-міс "Перлини Чорного моря" названа дев\'ятнадцятирічна модель із Севастополя Антоніна Жеребятіна. Першою віце-міс стала майстер спорту з художньої гімнастики з Білорусі дев\'ятнадцятирічна Ангеліна Гладка. А стрічку другою віце-міс отримала двадцятидвохрічна полтавчанка Дар\'я Мовчан.

Титул "Міс глядацьких симпатій" у Маргарити Лещенко з Києва. Диплом "Міс грація" на конкурсі вручено Софії Драганчук з Рівного. Анастасія Матрьоніна з Черкас стала володаркою титулів "Міс шарм" і "Міс face control", а херсонська модель Олена Гарковенко - "Міс чарівність".



Переглядів: 6701
Поширень: 0