За словами начальника УБОЗ УМВС у Вінницькій області полковника міліції Валерія Пастуха, потерпіла стала жертвою вуличного розбійника близько 18 години по вул. Чайковського у м. Вінниці. Зловмисник зненацька підбіг до жінки у безлюдному місці і, завдавши ударів металевою палицею, забрав її сумочку. Там знаходились особисті речі та 250 євро. Жінку з черепно-мозковою травмою госпіталізували в лікарню.

Вже впродовж півгодини правоохоронці, які були неподалік скоєння злочину, затримали підозрюваного. Ним виявився 25-річний житель Полтавської області. У зловмисника вилучили викрадені гроші та знаряддя злочину – металеву трубу, яку нападник обмотав поліетиленовим пакетом.

За фактом скоєння розбійного нападу відповідно до ч.1 ст.187 КК України відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. В суді буде вирішено питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу на період досудового розслідування. За такий злочин передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від трьох до семи років.

Триває слідство.



Переглядів: 3692
Поширень: 0