З початку травня на нових зупинках громадського транспорту Вінниці почали розміщувати схеми їхнього руху, на яких всі бажаючі можуть ознайомитися з маршрутами трамваїв, тролейбусів, автобусів та маршруток. Ці схеми зручні та зрозумілі не лише для вінничан, а й для гостей міста, в тому числі з інших країн, адже написи на них зроблені українською та англійською мовами.

Транспортна система міста постійно розвивається та вдосконалюється. З’явилися нові маршрути, додаткові сервіси для вінничан та гостей міста. КП «Вінницька транспортна компанія» постійно моніторить роботу громадського транспорту та реагує на потреби мешканців, які час від часу змінюються.

Серед новинок транспортної компанії – графіки руху трамваїв нового зразка, які вже встановлено на трамвайних зупинках. В подальшому такі графіки будуть встановлюватись на інших зупинках та будуть інформувати вінничан, коли очікувати тролейбус і автобус.

На вінницьких зупинках громадського транспорту з’явилася схема руху громадського транспорту

Нещодавно Вінницька транспортна компанія виготовила оновлену схему мережі громадського транспорту міста з зображенням усіх міських маршрутів. В першу чергу вони були поширені в туристичних центрах, готелях та інших місцях, де інформація про рух громадського транспорту може буди потрібна. Нещодавно вони з’явилися на нових зупинках громадського транспорту.

«На схемі кожен вид транспорту зображено окремим кольором: тролейбусні маршрути – червоним, трамвайні – синім, автобусні – зеленим, маршрутних таксі – помаранчевим. Для зручності такими ж кольорами з правого боку на схемі є інформація, звідки починається і де закінчується той чи інший трамвайний, тролейбусний чи автобусний. А внизу – алфавітний покажчик зупинок: тут навпроти кожної вулиці зазначений громадський транспорт, який рухається нею», – розповідає директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко.

Для того, щоб людям було зручніше користуватися схемою, вона містить позначки вокзалів, лікарень та загально відомих об’єктів міста. Крім того, тут є телефони відділу оперативного реагування «Цілодобова варта».



Переглядів: 5606
Поширень: 0