Автомобільна аварія сталася у Пирятинському районі 12 липня близько 19-ї години, на 156-му км автодороги «Київ-Харків».

За попередньою інформацією, водій легковика марки «Volkswagen Jetta» при виїзді з другорядної дороги допустив зіткнення з автобусом «БАЗ». Після зіткнення автобус в’їхав у напівпричіп вантажівки «Renault», що рухався у попутному напрямку.

Унаслідок ДТП 29-річний пасажир автобуса загинув на місці. Шестеро пасажирів автобуса «БАЗ» віком 22, 36, 40, 51 років та двоє 34-річних отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Двоє з них доставлені до Пирятинської центральної районної лікарні. Відомо, що в автобусі знаходилися військовослужбовці з Вінниччини, які проходять службу в одній з військових частин Національної Гвардії.

Автобус з вінницькими нацгвардійцями потрапив у ДТП на Полтавщині. Один військовий загинув

28-річний водій легковика (мешканець Києва) та його 20-річна пасажирка (мешканка Полтавської області) також отримали тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися.

Автобус з вінницькими нацгвардійцями потрапив у ДТП на Полтавщині. Один військовий загинув

На даний час правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).



Переглядів: 5911
Поширень: 0