Сьогодні, близько 5-ї години ранку, комунальний працівник прибирала вулицю Зодчих. Жінка помітила підозрілого хлопця. При ньому було 2 великих чорних поліетиленових пакети. Чоловік звернувся до прибиральниці і сказав, що збирається залишити їх неподалік від дитячого садка на цій же вулиці, тому наказав не забирати пакети. При чому його слова супроводжувались нецензурною лайкою.

Жінка перевірила вміст пакетів і побачила в них кілька покришок від автомобільних коліс. Вона одразу вирішила зателефонувати в поліцію, але в цей момент поруч якраз проїжджав екіпаж патрульних. Прибиральниця зупинила інспекторів і вказала ознаки чоловіка, який залишив поліетиленові пакети.

Патрульні передали орієнтування іншим екіпажам. Піший патруль знайшов підозрювану особу у дворах будинків. При поверхневому огляді в чоловіка виявили кусачки, ніж та гаєчні ключі. Руки 20-річного хлопця були в мастилі.

На вул. Зодчих прибиральниця допомогла виявити крадія, що знімав з машин ковпаки

Поліціянти викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Підозрюваного доставили до відділку поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Таке правопорушення карається штрафом від 50-ти до 100-та неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80-ти до 240-ка годин, або виправними роботами на строк до 2-х років, або арештом на строк до 6-ти місяців, або позбавленням волі на строк до 3-х років.



Переглядів: 3456
Поширень: 0