12-04-2011 14:38

Права людини/Правозахист | Вінниця
  Сучасному місту Вінниця - сучасну службу психологічної допомоги!

Громадські організації закликають підтримати ініціативу членів ГО, учасників Академії практичної адвокації, по створенню та відкриттю Міської служби психологічної підтримки для мешканців Вінниці, які перебувають у гострих психологічних станах.

Ця Служба передбачає окремо виділені лінії телефонного та Інтернет зв’язку, анонімність для клієнтів, цілодобове чергування фахівців –психологів та соціальних працівників, які надаватимуть екстрену психологічну допомогу потребуючим.

Позитивні приклади роботи подібних служб давно знані в європейських країнах адже у сучасному суспільстві людина відчуває величезну кількість стресів. В умовах політичної, економічної і духовної кризи цінності людини, як індивідуума, знаходяться під загрозою. Навіть в оточенні безлічі людей ми інколи відчуваємо себе самотніми і переживаємо емоційні страждання. Міжособове спілкування часто настільки поверхневе і короткочасне, що деяким людям стає важко знайти друзів і в скрутні хвилини життя ні з ким поговорити, поділитися своїми проблемами і отримати підтримку.
У цій ситуації робота «Міської служби психологічної підтримки» набуває особливої актуальності, оскільки пропонує тимчасову, але миттєву підтримку будь-якому, хто її потребує
.

Громадські організації просять вінничан підтримати Петицію!

http://vinmaidan.org/blog/1283.html



Контакти:

Світлана Дубина.
ГО ІПЦ "ВІСЬ"
м.Вінниця
096-5886214

Мар\'янчук Сергій
ГО "Молодіжна організація "СЛАВІС-ВІННИЦЯ"
093-093-8-999
сайт: www.slavis.ho.ua


Переглядів: 745
Поширень: 0