На відеохостингу YouTube з’явилося відео "Скандальна правда про McDonald\'s", яке за кілька днів підірвало інтернет, отримавши понад півмільйона переглядів.
Суть відеоролику полягає в тому, що McDonald\'s "викривають" як мережу таємних бункерів.

"Над вашою країною нависла загроза ядерної війни. Що ви, як президент, будете робити, щоб врятувати свій народ? Потрібно побудувати мережу бункерів, до яких швидко зможе дістатися мешканець кожного міста і району. Але як побудувати тисячі таємних бункерів, про які знав би кожний громадянин з дитинства? Бажаєш сховати добре – поклади на найвидніше місце. Так з\'явився проект McDonald\'s", - йдеться у відео.

"Бункери, замасковані під фаст-фуди - стали вирішенням проблеми, яка висіла над США десятки років. Геніальне прикриття цілей будівництва та цінова політика перетворили McDonald\'s в єдину в історії мережу секретних бункерів, які приносять величезні доходи" – зазначається у відео.

Автори відеоролику досить серйозно розповідають "правду" про McDonald\'s, закликаючи громадян роздрукувати адреси усіх філій ресторану у США та віднести у найближче відділення ракетних військ країни.


Переглядів: 1090
Поширень: 0