Довгоочікувана весна. Час не тільки для любові та романтики. Люди у всіх країнах чекають прекрасну, теплу погоду, щоб насолодитися походами і туристичними подорожами. Чудовий спосіб провести час на природі, це, звичайно ж, сплави.

Чудова і незвичайна подорож наодинці з природою можна відчути, відправившись в сплав по Дністру. Вечірні посиденьки з друзями біля вогнища, пошуки таємничих загублених печер, які повні несподіванок, купання в холодних струмках найчистішої джерельної води. Всі ці захоплюючі пригоди чекають вас в сплаві.

Але для початку, якщо ви все таки вирішили відправиться в настільки привабливу пригоду, варто пам\'ятати, що компанію треба обирати ту, з якою буде приємно проводити свій час. Адже сплав зазвичай займає не день і навіть не два.

Не забувайте про те, що окрім зручною, одягу і взуття, вам доведеться взяти з собою купу різних аксесуарів, які будуть просто необхідні в дорозі. Часто люди, які вперше йдуть у сплав роблять помилки з приводу предметів, які беруть з собою. Ось деякі з них. Якщо ви берете посуд, то пам\'ятайте про те, що всі предмети повинні бути металеві або пластмасові. Одягаючись у сплав, не дивлячись на теплу погоду варто взяти і теплі речі. Кілька пар шкарпеток, теплу куртку і штани. Взуття має бути зручним і бажано не промокати. Візьміть засіб від комарів та кліщів, так як у лісі їх більше ніж достатньо. Обов\'язково сформуйте «особисту аптечку», там повинні бути ліки, які підходять саме вам. Сонцезахисні окуляри, панама і крем - відмінний спосіб не отримати опіки на сонці. Візьміть на всякий випадок ліхтарик, можливо він і не знадобитися, оскільки увечері горить багаття, але це один з обов\'язкових аксесуарів в походах. Намагайтеся не набирати зайвих речей, щоб рюкзак не був дуже важким, так як багато часу доведеться провести на ногах.


Переглядів: 787
Поширень: 0