У сучасному світі щось продати або купити це досить важке і вимагає часу заняття. Ми може обклеїти всі паркани своїм оголошенням або ж дати безкоштовні оголошення в інтернеті або ж у газеті. Якщо ж думаєте, що вибирати між тим, де краще дати оголошення, то відповідь буде у всіх достатньо різна. Звичайно ж, багато хто схиляється до розміщення оголошень в інтернеті і тільки там вони шукають всю необхідну інформацію, але, а хтось любить купувати газети. У кожного відповідь буде різний. Але на сьогоднішній день вже багато, все-таки, перейшли на інтернет. Так зараз у всіх є телефони, планшети і ноутбуки, всі носять їх з собою, при цьому можна навіть не купувати нічого зайвого, начебто газети, щоб не засмічувати руки зайвими предметами. Адже завдяки новітнім технологіям, можливо, не тільки читати новини і опановувати новою інформацією, а й давати свої якісь оголошення, писати замітки, коментувати і все це робити без яких або праці.

Але є і сегмент людей, які користуються газетними виданнями. Кажуть, що так більш зрозуміло і простіше. А газети, після їх прочитання використовують для якихось своїх цілей. У багато це звичайно ж великий плюс. Адже всі люди різні, у всіх різні уподобання. Та й газета з її чорно-білим шрифтом, та ще й на жовтих сторінках вважається чимось незвичайним і загадковим. Тому люди, які скуповують газети та журнали, скоріше навіть шукають у ній не лише тексти та оголошення, можливо з зачаровує їх запах і неймовірне таїнство.

Вибирати газету або ж користуватися інтернетом справа ваша і рішення приймати тільки вам, головне бути в курсі всіх подій і читати хоч щось. Тоді й розвиток особистості буде протікати з задоволенням. Також, не потрібно забувати, що журнали журналами, а от саме в газетних та інтернет виданнях можна прочитати останні новини, які актуальні на сьогоднішній день.


Переглядів: 1077
Поширень: 0