Малоцікавим виявився у мене діалог-запитання на сайті з Гройсманом. Я просив допомогти, бо так у нас заведено в нації - проблеми вирішуються лише на певному рівні, лише високопосадовцями. Скільки б ти не намагався, а це найвірніший спосіб. Бюрократична система настільки складна та нудна, що можна щось вирішувати тільки вольовими рішеннями.
   Прикро, але вся ця орава, яку ми годуємо - не здатна нічого вирішувати. Тільки заплутати. А тоді вже приходить головний плутальник і все це розрубує. Так було в середні віки - так і зараз. Зате всі лаври - звісно кому.
   От пишу я, надіюсь - а мені у відповідь - "фахівці моніторили" та "було розглянуто на засіданні координаційної ради". Гарні такі словосполучення - але відшили мене...
   Стою собі і думаю - а кого ж це я вигодував собі на голову, а чи не дармоїдів? Я їх утримую, а вони мене "моніторять". Де ж там ті фахівці? Хто б це нас та розсудив. Почав я допис з номера 1865 а продовжив у 2034, бо не отримав відповіді, довго засідали та моніторили фахівці.


Переглядів: 596
Поширень: 0