Як багато ми знаємо про свої почуття і як мало ми знаємо про свій організм . Адже багато хто навіть не знають елементарних речей , які відбуваються в нашому організмі. Добре, що є сайт , на якому детально представлена анатомія людини , де можна переглянути всі процеси , які відбувається в нашому організмі. Це не потрібно вчити напам\'ять , алеелементарні ази , потрібно знати кожній людині. Помиляється той, хто думає, що йому це не потрібно, а він піде до лікаря, і той йому все роз\'яснить. Потрібно знати, де знаходитися печінка, де знаходяться нирки, і обов\'язково, де знаходиться серце .

У медичному університеті навчають усього, починаючи з самого елементарного, це звичайно ж - анатомія людини. Не дарма лікар, який працює, наприклад стоматологом, знає, як лікувати грип чи інші хвороби. На те він і лікар, що має знати, що відбувається в організмі у людей.

Лікарі настійно рекомендують не займатися самолікуванням і неспроста. Кожна хвороба має бути обґрунтована , у кожної хвороби повинна бути причина її виникнення. Може боліти в одному кутку, а насправді, проблема зовсім з іншим. І коли хвороба вже лікувалася одними пігулками, складно швидко зорієнтуватися на інший препарат, який зможе взаємодіяти з тими ліками, які ви вже вживали.

Медицина - це складна наука, яка вимагає складного і тривалого навчання. Якщо в будь-якій іншій професії, фахівець може помилитися, то в медицині це неприпустимо. Лікар повинен опановувати всі техніками лікування, навіть якщо нього це не стосується. Медичний університет - один з небагатьох, який зобов\'язує студента до постійного ходіння в нього. Тут не можна пропускати ні те, що дні навчання, але й пари. Кожна пара - це черговий внесок вчителів внести в голову студента щось важливе і необхідне. Тут важливо абсолютно все, будь-яка пара може вилізти не тим боком у подальшій роботі доктора.


Переглядів: 735
Поширень: 0