Ніщо у світі так не відображає природну красу жінки як каблучка з діамантом. Така ювелірна прикраса змінює представницю прекрасної статі як зовні, так і внутрішньо. Сьогодні існують каблучки, які буквально вражають наповал своїм шиком і блиском. Однак розібратися серед величезного вибору часом зовсім непросто.

Тож постає питання, які бувають діаманти? Яку каблучку придбати? Що потрібно знати при покупці? Які варіанти дизайну існують? Безумовно, ці та інші питання виникають в голові у людини, що задалась ціллю придбати золоте кільце з діамантом щоб зробити оригінальний та ексклюзивний подарунок. Давайте спробуємо розібратися детальніше у цих питаннях.

Діамант це алмаз, якому за допомогою огранки додали форму. Вона може бути найрізноманітнішою: ромб, коло, квадрат і т.д. Найбільш популярна форма - круг. Виходить, що каблучка з діамантом це прикраса з алмазом певної форми. А які ж бувають діаманти? Їх дуже багато видів і класифікацій.

Вельми затребувані: безбарвні; жовтуваті; рожеві. Також, діаманти класифікують за вагою: до 0,29 карат - дрібні (зазвичай використовуються на прикрасах, де каміння лежать розсипом і їх багато) 0,3-0,99 карат - середні (застосовують для більш дорогих перснів), від 1 карата - великі (камені для справжніх аристократів).

Ювеліри постійно удосконалюються в майстерності, тому форма може коштовного каменю може бути практично будь-яка. Все залежить від майстерності і професіоналізму. Крім того, якщо використана оригінальна і незвичайна техніка ограновування, то на каблучку з діамантом ціна буде, безсумнівно, вища. Адже щоб надати потрібну форму каменю на прикрасі у майстра йде маса часу і зусиль. Кільця з діамантами доставка безкоштовно

При покупці слід звертатися в перевірений інтернет-магазин. Відгуки на обслуговування та товари повинні бути бездоганними. Більше того, щоб купити кільце з діамантом потрібно ретельно проконсультуватися з продавцем: дізнатися умови, які надають гарантії та інше. Загалом, підійти до даного питання серйозно.


Переглядів: 1239
Поширень: 0