Колісна база новинки майже на п’ять сантиметрів більша, ніж у попередника. Габаритна довжина "Елантри" виросла майже на 2,5 сантиметра — до 4530 міліметрів, при цьому ширина машини залишилася колишньою — 1775 міліметрів, а висота зменшилася на 4,5 сантиметра — до 1435 міліметрів. Зовні американська версія седана нічим не відрізняється від автомобіля, призначеного для Південної Кореї, який розсекретили ще в квітні. Hyundai Elantra виконана в новому фірмовому стилі марки з великими витягнутими фарами головного світла і великими задніми ліхтарями.

Новий седан пропонуватиметься з чотирициліндровим бензиновим двигуном об’ємом 1,8 літра і потужністю 148 кінських сил, який буде агрегатуватися з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. За даними виробника, середня витрата палива в міському циклі складе 8,4 літра на сто кілометрів пробігу, а на трасі — 5,8 літра.

Продажі автомобіля в США почнуться в наступному році, і ціни на нього поки не оголошені. Відзначимо, що в Південній Кореї нова "Елантра" вже надійшла до дилерів. Ціни на автомобіль починаються від 19,5 мільйона вон — близько 16,1 тисячі доларів США.


Переглядів: 2482
Поширень: 0