Мільйонам власників машин й тим, хто тільки мріє про автівку, тепер не потрібно «колесити» по сторінках Інтернету у пошуках свіжих автоновин. Гучні події, новинки автопрому, тест-драйви та інші новини автомобільного ринку України і світу щохвилини збираються у стрічку новин «Авто» на національному інтернет-порталі UKR.NET.

Якщо ви ще не знаєте, як пройшло Бостонське авто шоу й не бачили гарячих фото з Essen Motor Show 2010, якщо вас цікавить результат тест-драйву нового японського кросовера, якщо нові вигадки автострахувальників, ДАІ й виробників пального не залишають вас байдужими – тоді вперед, за автоновинами на портал UKR.NET.

До кінця першого тижня існування рубрики «Авто» в стрічці новин на порталі UKR.NET кількість кліків по автоновинам перевищила 100 тисяч на день.

Довідка.
Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). На порталі UKR.NET зібрано оптимальний набір найпопулярніших та найбільш запитуваних багатьма українськими користувачами сервісів: новини, пошта, погода, МАРКЕТ з пропозиціями кращих в своїх категоріях інтернет-магазинів, персональний сервіс закладок та ін.


Переглядів: 3594
Поширень: 0