У вересні, скориставшись даною пропозицією, клієнтами банку стали 78 компаній. Загалом, за час дії акції, до Спеціальних умов підключилося вже 150 компаній, у тому числі 51 компанія відновила співпрацю з банком.

«Ми на практиці переконалися в перевагах «Спеціальних умов для нових корпоративних клієнтів» від НАДРА БАНКУ, – розповідає засновник Приватного виробничо-комерційного підприємства «Суми-Трейд» Сергій Жилін. – Насамперед мені імпонує персональний підхід банку до мого бізнесу, менеджер формує для нас спеціальну пропозицію з урахуванням специфіки та особливостей нашої компанії. Наприклад, в рамках Тарифного пакету «Ми цінуємо Вас» моя компанія отримує комплекс послуг, за який в цілому я сплачую значно менше, ніж я купував їх окремо в іншому банку».

Нагадаємо, що в рамках Спеціальних умов НАДРА БАНК пропонує пільгові умови з кредитування для клієнтів, що відчувають потребу у фінансуванні, а для корпоративних клієнтів, які володіють тимчасово вільними коштами, - гнучкі цінові пропозиції по продуктах - «Депозитна лінія» та «Бізнес-Дохід». Скористатися Спеціальними умовами можуть корпоративні клієнти, що прийшли на обслуговування в НАДРА БАНК у період з 01.07.2011 р. по 01.10.2011 р.


Переглядів: 4648
Поширень: 0