На протязі всієї історії людства еталони краси мінялися неодноразово, виводячи на перший план подекуди зовсім протилежні «ідеали». Але, здоровий вигляд шкіри завжди був у ціні та привертав увагу представників обох статей, «згладжуючи» інші невідповідності загальноприйнятим стандартам. І справді, якщо незначні недоліки фігури можна виправити вдало підібраним одягом, то проблеми зі шкірою замаскувати набагато важче. А про те, скільки шкоди приносить це «маскування», годі й говорити. Запальні процеси, що «квітнуть» під товстим шаром тональних засобів знаходяться по іншу сторону поняття «краса».

В сучасній медицині нараховується близько 20 тисяч видів та форм захворювань шкіри різного характеру та складності. І практично кожен із нас хоча б раз у житті знайомився з тим чи іншим видом захворювання особисто. Для когось проблеми зі шкірою стають лише тимчасовими незручностями (наприклад «щомісячні висипання» у жінок чи наслідки харчових зловживань), а для когось – справжнім лихом. Важливо знати, що дерматологічні хвороби мають стійку тенденцію розвитку, тому запускати їх не можна ні в якому разі. У медичній практиці чимало печальних випадків відбувалось саме через те, що пацієнти вирішували «показати лікарю» вже запущену стадію хвороби. Неуважність людини до «сигналів тривоги» свого організму може обернутись нікому не потрібними ускладненнями. А лікування тоді вже коштуватиме набагато дорожче і в грошовому, і в часовому, і в емоційному сенсах, ніж кілька завчасних консультацій дерматолога.

Тож, радимо почати непокоїтись якщо:

  • на шкірі з’явились висипання, запалення, виразки, що не проходять чи мають систематичний характер
  • вас тривалий час турбує свербіж та/або лущення шкіри
  • відмічається випадіння волосся на голові, інших ділянках тіла
  • змінився колір чи форма нігтьової пластини
  • підвищилась чи понизилась чутливість окремих ділянок шкіри
  • вас турбують больові відчуття або оніміння шкіри
  • родинки змінили свій колір, форму чи розмір
  • ви відчуваєте загальну слабкість та/або підвищення температури одночасно з видимими змінами на шкірних та волосяних покровах чи нігтях.

Вищевикладені симптоми дерматологічних патологій мають багато різноманітних причин. Але різні по складності та небезпечності захворювання можуть мати схожі зовнішні вияви. Тому уважно вивчати кожну конкретну ситуацію повинен лише кваліфікований спеціаліст.

На щастя, сьогодні дерматологія зробила крок далеко вперед. В міжнародній мережі багатопрофільних клінік «Оксфорд Медікал» за допомогою інноваційних методів діагностики та терапії з точністю визначать причини та вид захворювань шкіри. Досвідчені лікарі-дерматологи вчасно передбачать можливі ускладнення та зроблять все, щоб їх уникнути. Найсучасніше обладнання, що представлене в клініці на високому європейському рівні в комплексі з індивідуально підібраними методиками лікування дають стабільно позитивні результати. Будьте певні, вашому здоров’ю запропонують такі ж прогресивні комплексні програми лікування та приділять стільки ж уваги, як і в престижних медичних закладах Європи. Тільки по адекватним українським цінам та без витрат на дорогу та проживання закордоном.

Використання ефективних і безпечних (!) спеціально розроблених препаратів, що не містять гормонів та імунодепресантів - важлива перевага клініки «Оксфорд Медікал» на ринку дерматологічних послуг. Ще одним актуальним «плюсом» є оплата курсу лікування. Зробивши фіксовану оплату, ви отримуєте ту кількість консультацій та оглядів, яка необхідна у вашому конкретному випадку. Також, приємним є той факт, що в клініці «Оксфорд Медікал» лікар-дерматолог має суміжну спеціалізацію косметолога. Тому ви отримаєте комплексне вирішення проблем зі шкірою: і фізіологічних і естетичних.

Записатись на прийом можна по телефону 677 - 000 у зручний для вас час. А щира психологічна підтримка найкращих спеціалістів та доброзичливе ставлення персоналу клініки «Оксфорд Медікал» зроблять процес одужання максимально комфортним.


Переглядів: 3979
Поширень: 0